Tine-mă minte
Iți vom trimite parola pe email
Vă rugăm să introduceți numele dvs. de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Cancel
DivxOnline | Filme online 2023

INFORMAŢII SURSE VIDEO

octombrie 6, 2023

INFORMAŢII SURSE VIDEO online subtitrat :

Salutare!

Vezi starea surselor in timp real si functionalitatea acestora.Daca intampini probleme nu ezita sa lasi un mesaj in aceasta sectiune

Surse disponibile acum :

NETU – ACTIV

VIDSRC – ACTIV

 

Erori ce pot aparea pe serverul VIDSRC :

Uneori din cauza serverului de streaming poate aparea in locul de player un ecran GRI.Daca intampinati aceasta problema,dezactivati antivirusul pentru 1 ora.Va asiguram ca totul este in siguranta doar ca sistemele de antivirus blocheaza site-urile de streaming video pentru filme .

Erori ce pot aparea pe serverul Netu :

1. „We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” (” Ne pare rau ! Fisierul pe care incerci sa-l accesezi a fost sters de catre propietar sau in urma unei reclamatii.” ) In cazul nostru fisierele de pe aceasta sursa sunt sterse pentru inactivitate si mai putin pentru reclamatii sau din greseala.

2. utbrgebzvhfa.xyz refused to connect (utbrgebzvhfa.xyz a refuzat conexiunea) apare atunci cand navigati folosind un VPN sau proxy ori ip-ul de pe care accesati site-ul, a fost blocat.  Si ca sa va asigurati ca ip-ul este blocat sau nu puteti sa accesati : https://hqq.tv/404.html .

3. HLS.js error: networkError – fatal: true – manifestLoadError . Apare la un episod / film aleatoriu atunci cand este o problema cu serverul pe care se afla in acel moment fisieru , daca eroare este prezenta la fiecare episod sau film de pe aceasta sursa este o problema de la reteau voastra de internet.

4. VPN detected – to connect to this site you need to disable VPN. Eroare apare atunci cand folositi proxy sau un serviciu VPN care schimba adresa ip. Din pacate multe adrese sunt blocate de sistemul lor de protectie si astfel ca multe ip-uri normale ca cele de la RCS/RDS se afla in lista lor de ip-uri blocate. De aceea eroare apare si atunci cand nu folositi un VPN.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *