Tine-mă minte
Iți vom trimite parola pe email
Vă rugăm să introduceți numele dvs. de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Cancel
DivxOnline | Filme online 2023

DMCA

DMCA online subtitrat :

DMCA DIVXONLINE.RO

DivXonline.ro este un site web pro-DMCA și, ca atare, Proprietarii de conținut pot utiliza protocolul DMCA pentru a solicita eliminarea linkurilor către videoclipuri despre care consideră că le încalcă drepturile de autor. Proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă că prin eliminarea unui link de pe DivXonline.ro nu vor elimina videoclipul sursă real de pe site-ul unei terțe părți. Proprietarii de conținut trebuie să contacteze ei înșiși site-ul de găzduire video pentru a solicita eliminarea. Proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă, de asemenea, că fiilacurent.net este un sistem complex de indexatori automați, scripturi robotizate și trimiteri ale utilizatorilor; dacă există un videoclip pe web îl vom găsi la un moment dat și îl vom indexa. Este complet posibil ca noi să indexăm un videoclip eliminat anterior, care este găzduit folosind o altă adresă URL sau un alt site de găzduire. Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să ne informați conform protocolului DMCA și vom aborda problema. Vă rugăm să nu trimiteți cereri DMCA care solicită eliminarea canalelor, categoriilor sau emisiunilor întregi. Acceptăm numai solicitările pentru eliminarea unui link real.

Dacă doriți să solicitați eliminarea mai multor linkuri, vă rugăm să utilizați o singură notificare DMCA, dar enumerați toate adresele URL din cererea respectivă. Digital Millennium Copyright Act din 1998 în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act din 1998 (al cărui text poate fi găsit pe site-ul web al Biroului pentru drepturi de autor al SUA la http://lcweb.loc.gov/copyright/), fiilacurent.net va răspunde prompt la reclamații privind încălcarea drepturilor de autor , care sunt raportate la fiilacurent.net agentul drepturilor de autor desemnat identificat mai jos.

Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele unui proprietar al drepturilor de autor sau al oricărui drept exclusiv în temeiul drepturilor de autor și credeți că lucrarea dvs. a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să raportați notificarea încălcare a DivXonline.ro: LA PAGINA DE CONTACT.

Sau contactați-ne prin adresa de e-mail (update): [email protected]