DISCLAIMER

LIMITARE DE RESPONSABILITATE
Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări despre declinarea răspunderii site-ului nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail la contact@divxonline.ro

Disclaimer pentru https://divxonline.ro

Toate informațiile de pe acest site – https://divxonline.ro – sunt publicate cu bună-credință și doar în scop informativ general. https://divxonline.ro nu oferă nicio garanție cu privire la caracterul complet, fiabilitatea și acuratețea acestor informații. Orice acțiune pe care o întreprindeți asupra informațiilor pe care le găsiți pe acest site ( https://divxonline.ro ), este strict pe propriul risc. https://divxonline.ro nu va fi răspunzător pentru nicio pierdere și/sau daune în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

De pe site-ul nostru, puteți vizita alte site-uri web urmând hyperlinkuri către astfel de site-uri externe. Deși ne străduim să oferim numai link-uri de calitate către site-uri web utile și etice, nu avem niciun control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste link-uri către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii site-ului și conținutul se pot schimba fără notificare și pot apărea înainte de a avea posibilitatea de a elimina un link care s-ar fi putut „proasta”.

Vă rugăm să fiți, de asemenea, conștienți de faptul că, atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici de confidențialitate și termeni diferiți, care sunt în afara controlului nostru. Asigurați-vă că verificați Politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și „Termenii și condițiile” acestora înainte de a vă angaja în orice afacere sau de a încărca orice informație.

Consimţământ

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu declinarea răspunderii noastre și sunteți de acord cu termenii acesteia.

Actualizați

În cazul în care actualizăm, modificăm sau aducem modificări acestui document, aceste modificări vor fi publicate vizibil aici.